Walibi arrangement

Walibi ligt bij Biddinghuizen in Flevoland en is een pretpark waar je allerlei attracties kunt vinden zoals bijvoorbeeld de Goliath wat de snelste en grootste achtbaan is van de Benelux! Er is ook meer dan genoeg te doen voor het hele gezin. Altijd al in een oldtimer willen rijden en genieten van de mooie Franse tuinen, of duizelig worden in een grote Mexicaanse hoed? In Walibi wordt dit allemaal mogelijk gemaakt. Met een Walibi arrangement verblijf je vlakbij het pretpark. En met je onbeperkte toegang tot het park tijdens je verblijf kun je optimaal genieten van de lange dagen. Ook worden er verschillende evenementen en festivals georganiseerd gedurende het jaar. Welke attractie wordt jouw favoriet?

Walibi overnachten

Wil je jouw verblijf verrijken met een overnachting dan zijn er verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld overnachten in een van de omliggende hotels waardoor je binnen 5 -10 minuten bij de ingang bent. Wil je genieten van de rust op de Veluwe of wil je toch liever verblijven in een hotel dat in het centrum van een van de steden eromheen ligt, er is in elk geval voldoende keuze. Naast het eigen vakantiepark Walibi Village zijn er ook andere vakantieparken zoals EuroParcs, Centre Parcs, Landal Waterparc en nog veel meer waaruit je kunt kiezen. Door alle verschillende mogelijkheden kun je rustig alles vergelijken en een verblijf naar keuze uitkiezen.

Walibi Village

Walibi Village is het eigen vakantiepark waar het heerlijk vertoeven is en wat het nog makkelijker maakt om volledig gebruik te maken van je toegang tot het park. De entreetickets zijn al bij de prijs inbegrepen. Het vakantiepark is voorzien van een overdekt zwembad en ook aan de kleinsten is gedacht die zich kunnen vermaken in het aparte peuterbadje! Je verblijft in gezellige huisjes waar 2 tot 8 personen in kunnen. Ben je met meer personen dan kun je gebruik maken van de grotere accommodaties geschikt voor 16 personen. Niet alleen ben je zo in Walibi, je kunt ook gemakkelijk vanaf hier de omgeving verkennen, zoals het Dolfinarium in Harderwijk (slechts 15 minuten met de auto), zeer voordelig merkkleding kopen in de grootse outlet van Bataviastad bij Lelystad (half uurtje rijden met de auto) of een fiets huren en op deze manier genieten van de prachtige Veluwe op een van de vele fietsroutes.

Walibi arrangement boeken

Een pretpark bezoeken, genieten van de natuur, winkelen, met een Walibi arrangement kan het allemaal. Hier kun je je met het hele gezin vermaken. Durf jij voorin te zitten in een van de spannendste en snelste achtbanen van de Benelux? Of kun jij het droog houden in de waterattracties? Ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn of geniet van even botsen in de botsauto’s. In Walibi kun je op zoek naar spanning en sensatie maar ook optimaal genieten in een van de vele andere attracties. Ook aan de beginnende achtbaanliefhebber is er gedacht. Juist voor de liefhebbers die nog niet helemaal over de kop willen gaan maar wel in een achtbaan durven, is de Drako ontzettend leuk om te proberen. Heb jij er ook al zoveel zin in? Boek dan nu jouw Walibi arrangement en pak je voordeel vandaag nog!