Slagharen arrangement

Attractiepark & Vakantiepark Slagharen ligt in Overijssel en vanaf Amsterdam is het ongeveer 1,5 uur rijden. Slagharen is het ideale pretpark voor een gezin met kinderen tot 14 jaar. In Slagharen waan je je tussen de cowboys en indianen in het Wilde Westen. Met meer dan 30 attracties is er genoeg te beleven. Voor extra waterpret kun je terecht in het Waterpark Aqua Mexicana met 10 superleuke waterslides of je kunt de waterspeeltuin Sunny Beach bezoeken. Kortom heel veel waterplezier voor zowel binnen als buiten! Met het Slagharen arrangement kun je al je wensen in een keer regelen. Of je nu alleen naar Attractiepark Slagharen wilt, of ook naar het Waterpark, wel of niet wilt overnachten in het Vakantiepark, alles is mogelijk met ons Slagharen arrangement!

Vakantiepark Slagharen

Je kunt overnachten in het Vakantiepark Slagharen. En ook op het Vakantiepark Slagharen is het Wilde Westen thema terug te vinden maar uiteraard wel met alle comfort van nu. Je kunt kiezen uit een gezellige Cowboy Cottage, een de iets comfortabelere Nevada of Yellowstone lodges of uit de grotere Racoon lodge die zelfs voorzien is van 3 slaapkamers. Of als je altijd al in een wigwam wilde slapen, dan kun je kiezen uit de Wigwam Deluxe of Colorado. Vanuit het vakantiepark ben je zo in het pretpark, waterpark of de waterspeeltuin! In het vakantiepark zelf kun je heerlijk bijkomen tussen al het groen en genieten van de diverse activiteiten die worden georganiseerd.

Vakantiepark Slagharen aanbieding

Gedurende het hele jaar worden er verschillende leuke aanbiedingen aangeboden. Met een Vakantiepark Slagharen aanbieding kun je nu nog voordeliger genieten van je bezoek aan Slagharen! Door alle verschillende attracties, parken en verblijfsmogelijkheden kun je op je gemak kijken of er een aanbieding is waarvan je gebruikt wilt maken en kun jij binnen de kortste keren gaan genieten van het unieke Wilde Westen sfeertje!

Camping Slagharen

Met de tent, caravan of camper is het heerlijk vertoeven op Camping Slagharen. Met 229 ruime staanplaatsen van 10×10 meter die zijn voorzien van alle gemakken zoals stroom, een parkeerplaats, een aansluiting voor kabeltelevisie en goede moderne sanitaire voorzieningen is deze camping een echte aanrader. Tijdens je verblijf op de camping heb je onbeperkt toegang tot het pretpark. En mocht je de omgeving willen verkennen, binnen 15 minuten ben je al bij de Duitse grens maar ook de dorpjes om de camping heen zijn de moeite waard om te bezoeken!

Last minute Slagharen

Speciaal voor mensen die nog op het laatste moment een fantastisch avontuur willen beleven, zijn er last minute aanbiedingen voor Slagharen. Het is best makkelijk. Bekijk eerst welke last minute aanbiedingen er zijn en heb je een gevonden die aan jouw eisen voldoet, dan hoef je alleen nog maar te boeken, je spullen te pakken en onderweg te gaan naar Slagharen. Laat het avontuur maar beginnen!

Slagharen overnachten

Met een overnachting heb je nog meer de tijd om alles te ontdekken en echt even de tijd te nemen om te genieten van het park, het weer, de omgeving en elkaar natuurlijk. Er zijn tal van overnachtingsmogelijkheden die de diverse vakantieparken aanbieden van een bungalow tot luxe lodge. Maar ook een tipi tent en een eigen kampeermiddel behoren tot de mogelijkheden.

Slagharen arrangement boeken

Ben jij klaar om alle 30 attracties te ontdekken of te genieten van alle waterpret in het waterpark Aqua Mexicana of met de kleintjes naar de waterspeeltuin Sunny Beach, er is voor iedereen van jong tot oud genoeg te ontdekken en te beleven! Met een Slagharen arrangement kun je zelf kiezen of je wilt overnachten en waar je wilt overnachten, of je ook het waterpark wilt bezoeken of alleen maar het pretpark. Kijk en vergelijk alle Slagharen arrangementen en boek jouw expeditie naar het Wilde Westen vandaag nog!