Plopsaland De Panne arrangement

Plopsaland is een van de meest geliefde parken van België. Je vindt er de bekende studio 100 figuren zoals Bumba, Kabouter Plop, Samson en Gert en nog veel meer! Met meer dan 50 overdekte en niet-overdekte attracties en shows valt hier meer dan genoeg te beleven! Met een Plopsaland De Panne arrangement kun jij voordelig met 70 km per uur voortrazen in Heidi de achtbaan, of een tochtje maken in de Bloemenmolen van Maya de Bij of genieten in een van de vele andere attracties. 

Plopsaland hotels, vakantiepark of camping

Wil jij graag dichtbij de zee, of liever in het centrum of op de camping verblijven, er is voldoende keuze om te overnachten bij Plopsaland De Panne. Door de ligging kun je hier genieten van de idyllische badplaatsen, van de duinen en de dorpjes. Een heerlijke plek om je vakantie te vieren en Plopsaland te bezoeken. Er zijn meerdere kindvriendelijke hotels en bed&breakfast accommodaties gunstig gelegen ten opzichte van Plopsaland De Panne zodat je zo in het park bent. Of je nou extra luxe wilt en op zoek bent naar een spa, binnenzwembad of liever in de buitenlucht verblijft, er is voor iedereen een passend verblijf te vinden.

Busreis Plopsaland De Panne

Vanuit Nederland worden er ook busreizen georganiseerd zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de reis. Je kunt op verschillende plaatsen opstappen en zo je vakantie naar Plopsaland De Panne beginnen. Je wordt afgezet in De Panne waarna het nog tien minuten lopen is tot de ingang van Plopsaland.  Een busreis is een ideale relaxte manier om naar je bestemming te komen en al vaak een avontuur op zich voor de kleintjes. Lekker ontspannen spelletjes spelen of alles benoemen wat je onderweg tegenkomt en al je energie sparen voor het park zelf waar je kunt spelen met Bumba, in een achtbaan zitten of geiten, kippen en nog veel meer dieren bewonderen in de Doorloopweide!

Plopsaland De Panne Wintermagie

De winter zelf met sneeuw en alle lichtjes is al magisch op zichzelf maar in combinatie met Plopsaland De Panne Wintermagie is het nog betoverender. Met honderden kerstbomen, kleurvolle kerstballen, en vele lichtjes waan jij je in een wel hele bijzondere omgeving die je niet snel zult vergeten. Heerlijk warme chocomelk drinken en binnen bij Mayaland indoor even opwarmen bij gezellige kampvuren! En ook een bijzonder mooie Winter Parade is de moeite waard om te zien!

Plopsaland De Panne arrangement boeken

Genieten van alle bezienswaardigheden, de spanning opzoeken of juist even knuffelen met de dieren het kan allemaal in Plopsaland De Panne. Naast de attracties zijn er ook ontzettend leuke shows. Zo kun je bijvoorbeeld de pups van Paw Patrol helpen met hun speciale missie! Maar je kunt ook genieten van shows van al je andere favorieten zoals Maya de Bij, Kabouter Plop, K3 en nog heel veel meer! Kan jij ook al niet langer wachten, boek dan nu je Plopsaland De Panne arrangement waar het zowel in de zomer als in de winter zeer goed vertoeven is! Een superleuk avontuur waarvoor je niet al te ver hoeft te reizen!