Phantasialand arrangement

Phantasialand is een van de meest veelzijdige parken in Europa.  Vanaf Utrecht  is het nog geen 3 uurtjes rijden naar de prachtige omgeving waarin Phantasialand ligt. Er is hier ontzettend veel te beleven. Bijvoorbeeld voor de echte adrenaline zoekers, die kunnen hun lol op in Taron, dit is namelijk de snelste multi-lancer achtbaan van de hele wereld! Liever iets minder snel? Dan  kun je ook de brutale muizen bestrijden met een slagroomspuit. Deze bijzondere interactieve attractie heeft ook al verschillende prijzen gewonnen. Met een Phantasialand arrangement haal je het meeste uit je bezoek. Doordat je met een arrangement verschillende dingen combineert, kun je genieten van een voordeliger prijs!

Phantasialand hotel

Wil je dichtbij het avontuur en de magie blijven, dan is een verblijf in een van de hotels een absolute aanrader. Er is keuze uit het familiehotel Matamba waar je kunt genieten van het spectaculaire en adembenemende Afrika. Waar ook de jongere gasten zich kunnen vermaken in de grote binnen- en buitenspeeltuin. Ontdekken, klimmen en spelen, ze hoeven zich niet te vervelen! Je kunt ook heerlijk ontspannen en relaxen in het Chinese themahotel. Krijg weer nieuwe energie en ontspan in een van de unieke kamers. Geen kamer is hetzelfde!

Busreis Phantasialand

Geen auto ter beschikking of liever de auto thuis laten staan? Geen probleem, een busreis naar Phantasialand is zo geboekt bij ons en een van de fijnere manieren om je vakantie te beginnen! Zodat jij rustig kunt uitzoeken welke attracties en welke shows jij allemaal wilt zien. Pak je koffers, zoek een opstapplaats bij jou in de buurt, stap in en je kunt beginnen met genieten van je vakantie. Geniet van de omgeving en bereid je voor op wat je allemaal in het park kunt beleven.

Phantasialand overnachten

Naast de twee hotels bij Phantasialand zelf zijn er ook voldoende mogelijkheden om in de nabijheid van Phantasialand te overnachten. Phantasialand ligt vlakbij Keulen in het plaatsje Bruhl. Er zijn diverse hotels te vinden in de omgeving zodat je voor elk budget een geschikte locatie kunt vinden. Wil jij goedkoop overnachten maar wel dichtbij zitten, dan is de Bed&Breakfast een goede keuze. Of altijd weleens in een kasteel willen overnachten? Kortom genoeg mogelijkheden om te vertoeven!

Phantasialand arrangement last minute

Op het laatste moment nog beslissen wat je wilt doen of onverhoopt extra vrije dagen tot je beschikking, dan is een bezoek aan Phantasialand een zeer leuke manier om je dagen op te vullen. Kijk gauw welke last minute arrangementen er worden aangeboden zodat ook jij kunt genieten van de voordelen en je Phantasialand avontuur kan beginnen! 

Phantasialand arrangement boeken

Met een Phantasialand arrangement maak je iedereen blij, van de snelheidsliefhebbers tot de allerkleinsten die graag willen spelen, ontdekken en klimmen. Iedereen kan zich vermaken. Je kunt gemakkelijk – en het is ook nog eens voordeliger – alles in 1 keer boeken zodat alles direct goed geregeld is. Kies je voor de trein, bus of toch liever met je eigen auto? Zoek door alle verschillende Phantasialand arrangementen naar jouw ideale arrangement en boek vandaag nog!