Movie Park Germany arrangement

Ben jij een grote film- en seriesliefhebber en op zoek naar een leuk pretpark dan is Movie Park Germany zeker een aanrader. In dit park beleef je plezier met meer dan 40 attracties, maar ook shows voor het hele gezin worden er gegeven. En dat alles op slechts 1,5 uur rijden van Utrecht. Wil jij nou de beste deal voor dit park, dan kun je het beste kijken bij een van de vele arrangementen die worden aangeboden. Met een arrangement kun jij relaxed beginnen aan je Movie Park Germany avontuur. Er zijn arrangementen waarbij je zelf voor je eigen vervoer zorgt, maar ook bus- en treinarrangementen worden aangeboden.

Movie Park arrangement all-inclusive

Het fijne aan de verschillende arrangementen is dat je ook voor een all-inclusive arrangement kunt kiezen. Hierbij zijn de reis, de tickets en het eventuele overnachten inbegrepen. Zo kom je heerlijk relaxed aan bij het park aan en kun je volop genieten van alle attracties en shows. Ga jij voor een busreis met overnachting dan wordt je na een dag vertoeven in het park door de bus weer teruggebracht naar je hotel om daar nog even na te genieten van al het moois wat je hebt meegemaakt. Maar je kunt er ook een dagtrip van maken door met de trein heen en weer te reizen. Zo is er voor iedere verblijfsduur een juist arrangement te vinden. En zeg nou zelf een all-inclusive arrangement is heerlijk genieten. Het neemt alle zorgen uit handen waardoor je zelf even – net als een filmster – zorgeloos kunt genieten van alle luxe.

Movie Park Germany met overnachting

Er is genoeg te doen in het park zelf maar het is ook leuk om de omgeving te verkennen. Ben je op zoek naar cultuur of hou je van winkelen dan is het centrum van Oberhausen zo te bereiken. Of kan je geen genoeg krijgen van pretparken dan kun je ook met 50 minuten rijden Wunderland Kalkar nog bezoeken. Met een overnachting kun je zo nog meer uit je bezoek aan het Movie Park Germany halen. Er zijn voldoende hotels in de omgeving. Hierbij kun je kiezen uit de wat rustiger gelegen kindvriendelijke hotels, of juist midden in het bruisende centrum van een van de omliggende steden. Maar ook een hotel dat dichtbij de afrit van het Movie Park ligt, is een van de mogelijkheden.

Movie Park Germany arrangement boeken

Zoek jij graag de spanning op in een van de snelle achtbanen zoals Star Trek: Operation Entreprise? Durf jij je handen omhoog te houden of houd jij je liever stevig vast? Of ben je meer van de wat rustigere attracties zoals een 4D bioscoopfilm bekijken? Maar er is ook een carrousel voor de wat jongere bezoekers. Zo heb je attracties met Dora, Paw Patrol, Looney Tunes, Teenage Mutant Ninja Turtles en nog heel veel meer! Het gehele jaar door worden er ook verschillende evenementen gehouden die ook zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Kortom voor iedereen valt hier plezier te beleven. Kies welk arrangement jou het meeste aanspreekt en boek nu direct je reis  naar je eigen filmavontuur in Movie Park Germany!