Europa Park arrangement

Het Europa-Park is een van de grootste pretparken in Europa en bestaat al sinds 1975. Met zijn meer dan 100 attracties, 15 gebieden met diverse Europese thema’s en de vele shows is het op en top vermaken hier! Een van de gebieden is zelfs geheel in Nederlandse stijl en in weer een ander gebied kom je in het betoverende bos van de gebroeders Grimm. Er is hier zoveel te doen dat een Europa-Park arrangement een echte aanrader is voor iedereen. Door de enorme hoeveelheid is 1 dag gewoonweg te kort om alles goed te ontdekken. Plan je verblijf het liefst voor 2 dagen maar zelfs voor 3 dagen is er nog genoeg te doen. Europa-Park ligt in Zuid Duitsland in het Zwarte Woud.

Europa-Park hotel

Ontdek de 6 themahotels in het Europa-Park. Geniet van een Italiaanse sfeer in het Colosseo of van de rust in het Portugese Santa Isabel. Of ga je voor een oud middeleeuws kasteelsfeertje in het Castillo Alcazar. Daarnaast is er nog de keuze uit een Spaans themahotel genaamd El Andaluz, of je kunt naar Maritime New England in het Bell Rock hotel of je kunt verblijven in het allernieuwste hotel Krønasår – The Museum-Hotel dat gebaseerd is op het Noorse leven waar ook een hoop mystieke relieken tentoongesteld staan. Kortom een echte verrijking aan je bezoek in het Europa-Park. Vanuit alle hotels ben je zo in het park zodat je nog sneller kunt beginnen aan je ontdekkingsreis binnen het Europa-Park. Als je in een van deze hotels verblijft en je hebt entreekaarten voor het park mag je zelfs 30 minuten eerder het park in dan de andere gasten! En in de winter zelfs een uur eerder!

Europa Park Busreis

Ben jij op zoek naar een geheel verzorgd uitje naar het Europa-Park kies dan voor een busreis. Dan begint het relaxen al in Nederland en kun jij al je energie sparen voor het pretpark zelf. De bus is voorzien van alle comfort waarbij je ook een drankje of hapje kunt kopen, maar uiteraard is het ook toegestaan om zelf wat mee te nemen. Door de comfortabele reis kun je nog meer genieten van de vele attracties en shows die het park te bieden heeft. Er zijn verschillende arrangementen te verkrijgen zodat je zelf gemakkelijk kunt vergelijken en rekening kunt houden met jouw persoonlijke voorkeuren. Er zijn verschillende opstapplaatsen door Nederland zodat je altijd wel een opstapplaats in de buurt hebt.

Europa Park arrangement boeken

Ben jij een echte achtbaanliefhebber, hou je van waterattracties of ben je op zoek naar een leuk uitje ook voor de allerkleinsten dan is een bezoek aan het grootste pretpark van Duitsland ideaal voor jou. Met meer dan 100 attracties en gevarieerde live entertainment met vele shows is het een geweldige ervaring voor iedereen. In het Europa-Park waan je je in een magische wereld waar zoveel valt te bekijken en te beleven dat het nooit verveelt! Of je nu liever zelf wilt rijden of de bus wilt nemen beide opties zijn mogelijk. Bekijk en vergelijk alle beschikbare Europa-Park arrangementen en boek nu of later, kortom wanneer het jou uitkomt!